یکی از خورش های خوشمزه و شیک مجلسی خورش بوقلمون است . خورش بوقلمون یکی از بهترین انتخاب ها برای سرو غذا در مهمانی ها است زیرا دارای طعمی مطبوع و ظاهری زیبا است و علاوه بر اینها ، خواص فراوانی نیز دارد. گوشت بوقلمون سرشار از پتاسیم و زینک و آهن و فسفر است .
این گوشت برای بی خوابی و تقویت سیستم ایمنی و سلامت روانی مفید است . گوشت بوقلمون پروتئین بالایی دارد و در مقابل چربی بسیار کمی دارد. کسانی که مبتلا به سنگ کلیه هستند بهتر است در خوردن گوشت بوقلمون احتیاط کنند زیرا دارای مقداری اگزالات است .
گوشت بوقلمون غذا و خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است . مسیحی ها از این خوراک در مهم ترین مراسم و جشن هایشان مانند کریسمس و روز شکرگذاری استفاده میکنند. جالب است بدانید که گوشت بوقلمون هم گوشت قرمز دارد هم گوشت سفید .
اگر گوشت بوقلمون را با گوشت مرغ مقایسه کنیم ، گوشت بوقلمون دیرپزتر است به خصوص در قسمت ران . اگر نگران افزایش وزن خود هستید و کالری مواد غذایی برای شما مهم است قسمت سینه بوقلمون را انتخاب کنید زیرا چربی کمتری دارد .
در ادامه آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش بوقلمون با تمام نکات ریز و درشتش را در اختیار شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید .
مواد لازم خورش بوقلمون گوشت بوقلمون۴۰۰ گرم سیب زمینی نسبتا بزرگ۲ عددپیاز۲ عددتخمه آفتابگردان۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
یک پیاز نسبتا متوسط انتخاب کنید . پیاز را خیلی ریز برش داده و خرد کنید و در ظرفی بریزید . گوشت بوقلمون را به شکل تکه ای و قیمه ای برش داده و با زعفرانی که دم کرده اید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به پیاز اضافه نمایید .
درباره این سایت